Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Mulaney: The Comeback Kid

John Mulaney: The Comeback Kid

13/11/2015 | Flixfilm

Se John Mulaney: The Comeback Kid på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Rhys Thomas
Skuespillere: Petunia, John Mulaney, Amanda Walsh
Spilletid: 62 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Med skarp humor fortæller den tidligere SNL-forfatter om sin særlige opfattelse af ægteskabet, problemet med babyer, og dengang han mødte Bill Clinton.

John Mulaney: The Comeback Kid havde premiere på Netflix Danmark den 13. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se John Mulaney: The Comeback Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om John Mulaney: The Comeback Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Mulaney: The Comeback Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Mulaney: The Comeback Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Mulaney: The Comeback Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar