Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

24/12/2019 | Flixfilm

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Family, Musical
Instruktion: Rhys Thomas
Skuespillere: John Mulaney, Alexander Bello, Tyler Bourke
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Handling: John Mulaney og hans børnevenner tackler eksistentielle emner for alle aldre med ørehængende sange, sketches og særlige gæster i dette nostalgiske varietéshow.

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Mulaney & The Sack Lunch Bunch på YouTube.Se John Mulaney & The Sack Lunch Bunch på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om John Mulaney & The Sack Lunch Bunch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Mulaney & The Sack Lunch Bunch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Mulaney & The Sack Lunch Bunch, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Mulaney & The Sack Lunch Bunch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar