Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

John Mulaney & The Sack Lunch Bunch

24/12/2019 | Flixfilm

Se John Mulaney & The Sack Lunch Bunch på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy, Family, Musical
Instruktør: Rhys Thomas
Skuespillere: John Mulaney, Alexander Bello, Tyler Bourke, Ava Briglia
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: John Mulaney og hans børnevenner tackler eksistentielle emner for alle aldre med ørehængende sange, sketches og særlige gæster i dette nostalgiske varietéshow.


Se John Mulaney & The Sack Lunch Bunch på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Mulaney & The Sack Lunch Bunch havde premiere på Netflix Danmark den 24. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Mulaney & The Sack Lunch Bunch ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til John Mulaney & The Sack Lunch Bunch:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Mulaney & The Sack Lunch Bunch er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Mulaney & The Sack Lunch Bunch stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar