Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Tucker Must Die

John Tucker Must Die

11/11/2015 | Flixfilm

Se John Tucker Must Die på Netflix

Produktionsår: 2006
Genre: Comedy, Romance
Instruktion: Betty Thomas
Skuespillere: Jesse Metcalfe, Ashanti, Arielle Kebbel
Spilletid: 89 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Japanese
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da tre teenagepiger opdager, at den samme slyngel har knust deres hjerter, slår de sig sammen for at få hævn over deres ekskæreste.

John Tucker Must Die havde premiere på Netflix Danmark den 11. november, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se John Tucker Must Die på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om John Tucker Must Die ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Tucker Must Die stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Tucker Must Die, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Tucker Must Die er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar