Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Turturro and the Soul of Naples

John Turturro and the Soul of Naples

30/06/2021 | Flixfilm

Se John Turturro and the Soul of Naples på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Fra New York til Napoli. Den prisbelønnede skuespiller John Turturro fejrer sine rødder og Napolis rige kultur, mens han giver nyt liv til Eduardo De Filippos skuespil.

John Turturro and the Soul of Naples havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se John Turturro and the Soul of Naples på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om John Turturro and the Soul of Naples ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Turturro and the Soul of Naples stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Turturro and the Soul of Naples, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Turturro and the Soul of Naples er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar