Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick: Chapter 3 – Parabellum

John Wick: Chapter 3 – Parabellum

01/03/2021 | Flixfilm

John Wick: Chapter 3 – Parabellum på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Chad Stahelski
Skuespillere: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane
Spilletid: 130 min
Land: United States
Sprog: English, Russian, Japanese, Indonesian, Mandarin, Italian, Arabic, Latin
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Lejemorderen John Wick har en pris på 14 millioner dollars på sit hoved og må kæmpe mod alverdens professionelle dræbere på sin vej mod gamle allierede og et nyt liv.

John Wick: Chapter 3 – Parabellum havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Wick: Chapter 3 – Parabellum på YouTube.Se John Wick: Chapter 3 – Parabellum på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om John Wick: Chapter 3 – Parabellum ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick: Chapter 3 – Parabellum stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Wick: Chapter 3 – Parabellum, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Wick: Chapter 3 – Parabellum er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar