Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick: Chapter 2

John Wick: Chapter 2

01/11/2020 | Flixfilm

John Wick: Chapter 2 på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Chad Stahelski
Skuespillere: Keanu Reeves, Riccardo Scamarcio, Ian McShane
Spilletid: 122 min
Land: United States, Italy, Hong Kong, Canada
Sprog: English, Italian, Russian, Sign , Hebrew
IMDb-karakter: 7.4

Handling: John Wick tvinges til at indfri en gæld fra fortiden. Han myrder en, han ikke ønsker at myrde, og bliver forrådt af bagmanden.Se John Wick: Chapter 2 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

John Wick: Chapter 2 havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Wick: Chapter 2 på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om John Wick: Chapter 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick: Chapter 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Wick: Chapter 2, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Wick: Chapter 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar