Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick: Chapter Two

John Wick: Chapter Two

01/12/2018 | Flixfilm

Se John Wick: Chapter Two på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: John Wick tvinges til at indfri en gæld fra fortiden. Han myrder en, han ikke ønsker at myrde, og bliver forrådt af bagmanden.


Se John Wick: Chapter Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohn Wick: Chapter Two havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Wick: Chapter Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Wick: Chapter Two herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Wick: Chapter Two er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick: Chapter Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar