Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick: Chapter Two

John Wick: Chapter Two

01/12/2018 | Ingen kommentarer

Se John Wick: Chapter Two på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: John Wick tvinges til at indfri en gæld fra fortiden. Han myrder en, han ikke ønsker at myrde, og bliver forrådt af bagmanden.


Se John Wick: Chapter Two på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


John Wick: Chapter Two havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Wick: Chapter Two ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Wick: Chapter Two herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Wick: Chapter Two er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick: Chapter Two stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore