Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick

John Wick

30/06/2016 | Flixfilm

John Wick på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktion: Chad Stahelski, David Leitch
Skuespillere: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen
Spilletid: 101 min
Land: United States, United Kingdom, China
Sprog: English, Russian, Hungarian
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Da en søn af en gangster stjæler hans bil og dræber hans hund, konfronterer den levende legende og eks-lejemorder John Wick hele mafiaen for at få hævn.

John Wick havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til John Wick på YouTube.Se John Wick på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om John Wick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame John Wick, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til John Wick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar