Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » John Wick

John Wick

30/06/2016 | Flixfilm

Se John Wick på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Chad Stahelski, David Leitch
Skuespillere: Keanu Reeves, Michael Nyqvist, Alfie Allen, Willem Dafoe
Spilletid: 101 min
Land: USA, UK, China
Sprog: English, Russian, Hungarian
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Da en søn af en gangster stjæler hans bil og dræber hans hund, konfronterer den levende legende og eks-lejemorder John Wick hele mafiaen for at få hævn.


Se John Wick på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohn Wick havde premiere på Netflix Danmark den 30. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om John Wick ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til John Wick herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til John Wick er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at John Wick stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar