Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Johnny Depp vs. Amber Heard-sagen på Netflix

Johnny Depp vs. Amber Heard-sagen på Netflix

31/07/2023 | Flixfilm

Den spektakulære retsag mellem verdensstjernen Johnny Depp og ekskonen Amber Heard kommer som en dokumentar-serie på Netflix i tre episoder.

Retsagens udfald er kendt, men ‘Depp v. Heard’ vil undersøge den berygtede injuriessag, som blev godt hjulpet på vej af TikTok og Twitter (X).

Ved at vise vidneudsagn side om side udforsker serien den globale mediebegivenhed og den rolle, som sociale medier spillede under retssagen, og hvordan de samtaler, der fandt sted uden for retssalen, muligvis påvirkede udfaldet.

Se en trailer til den neutrale ‘Depp v. Heard’ nederst i artiklen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I 2018 skrev Amber Heard en artikel for The Washington Post, hvor hun fortalte om sin oplevelse af at tale åbent om seksuelt misbrug.

Hun nævnte ikke Johnny Depp, hendes tidligere ægtemand, ved navn, men efter artiklens udgivelse hævdede hans advokater, at den havde forårsaget uoprettelig skade på Depps karriere.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete serier på Netflix lige nu

De sagsøgte derfor Heard for 50 millioner dollars i erstatning. Heard svarede ved at indgive en modpåstand på 100 millioner dollars.

I april 2022 begyndte retssagen mellem Depp og Heard i Fairfax, Virginia, og til forskel fra mange andre sager med kendte mennesker, tillod man kameraer i retssalen.

Resultatet var seks ugers medieomtale, offentlig spekulation og en intensiv kampagne på sociale medier, hvor man argumenterede for den ene eller den anden parts uskyld.

Se ‘Depp v. Heard’ på Netflix Danmark fra den 16. august.
Skriv kommentar