Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English Reborn

Johnny English Reborn

02/02/2018 | Flixfilm

Se Johnny English Reborn på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Comedy, Crime
Instruktør: Oliver Parker
Skuespillere: Roger Barclay, Eric Carte, Rowan Atkinson, Togo Igawa
Spilletid: 101 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, Mandarin, Swiss German, Cantonese, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den akavede spion Johnny English skærper sine færdigheder på et tibetansk kloster og vender tilbage for at beskytte den kinesiske premierminister mod en snigmorder.


Se Johnny English Reborn på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Johnny English Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johnny English Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Johnny English Reborn:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johnny English Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar