Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Johnny English Reborn

Johnny English Reborn

16/07/2023 | Flixfilm

Johnny English Reborn på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Oliver Parker
Skuespillere: Rowan Atkinson, Rosamund Pike, Dominic West
Spilletid: 101 min
Land: United Kingdom, France, United States
Sprog: English, Mandarin, Swiss German, Cantonese, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den akavede spion Johnny English skærper sine færdigheder på et tibetansk kloster og vender tilbage for at beskytte den kinesiske premierminister mod en snigmorder.Se Johnny English Reborn på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Johnny English Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny English Reborn på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Johnny English Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny English Reborn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny English Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar