Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English Reborn

Johnny English Reborn

02/02/2018 | Flixfilm

Se Johnny English Reborn på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Oliver Parker
Skuespillere: Roger Barclay, Eric Carte, Rowan Atkinson, Togo Igawa
Spilletid: 101 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, Mandarin, Swiss German, Cantonese, Russian
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Den akavede spion Johnny English skærper sine færdigheder på et tibetansk kloster og vender tilbage for at beskytte den kinesiske premierminister mod en snigmorder.

Johnny English Reborn havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Johnny English Reborn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Johnny English Reborn ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English Reborn stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny English Reborn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny English Reborn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar