Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again

25/05/2020 | Flixfilm

Se Johnny English Strikes Again på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: David Kerr
Skuespillere: Kevin Eldon, Emma Thompson, Adam James, Rowan Atkinson
Spilletid: 89 min
Land: UK, France, USA, China
Sprog: English, Russian, French, German
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Efter et cyberangreb har afsløret alle undercoveragenter i Storbritannien, forlader en vis teknologisk udfordret tidligere spion sit otium for at fange hackeren.


Se Johnny English Strikes Again på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Johnny English Strikes Again havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johnny English Strikes Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Johnny English Strikes Again:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johnny English Strikes Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English Strikes Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar