Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English Strikes Again

Johnny English Strikes Again

25/05/2020 | Flixfilm

Johnny English Strikes Again på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: David Kerr
Skuespillere: Rowan Atkinson, Ben Miller, Olga Kurylenko
Spilletid: 89 min
Land: United Kingdom, France, United States, China
Sprog: English, Russian, French, German
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter et cyberangreb har afsløret alle undercoveragenter i Storbritannien, forlader en vis teknologisk udfordret tidligere spion sit otium for at fange hackeren.

Johnny English Strikes Again havde premiere på Netflix Danmark den 25. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny English Strikes Again på YouTube.Se Johnny English Strikes Again på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Johnny English Strikes Again ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English Strikes Again stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny English Strikes Again, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny English Strikes Again er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar