Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English

Johnny English

01/03/2019 | Flixfilm

Se Johnny English på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktør: Peter Howitt
Skuespillere: Rowan Atkinson, Tasha de Vasconcelos, Ben Miller, Greg Wise
Spilletid: 87 min
Land: UK, France, USA
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En franskmand er efter kronjuvelerne og selve tronen – men du skal ikke bekymre dig, for den hemmelige agent Johnny English er på sagen.


Se Johnny English på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJohnny English havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johnny English ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Johnny English herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johnny English er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar