Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny English

Johnny English

01/03/2019 | Flixfilm

Johnny English på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Action, Adventure, Comedy
Instruktion: Peter Howitt
Skuespillere: Rowan Atkinson, John Malkovich, Natalie Imbruglia
Spilletid: 87 min
Land: United Kingdom, France
Sprog: English, French, Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En franskmand er efter kronjuvelerne og selve tronen – men du skal ikke bekymre dig, for den hemmelige agent Johnny English er på sagen.

Johnny English havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny English på YouTube.Se Johnny English på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Johnny English ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny English stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny English, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny English er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar