Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny Hallyday: Beyond Rock

Johnny Hallyday: Beyond Rock

29/03/2022 | Flixfilm

Johnny Hallyday: Beyond Rock på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Documentary, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 1 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Johnny Hallyday med egne ord. Denne intime dokumentarserie udforsker det franske rockikons liv og karriere med arkivfilm og interviews.

Johnny Hallyday: Beyond Rock (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 29. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny Hallyday: Beyond Rock på YouTube.Se Johnny Hallyday: Beyond Rock på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Johnny Hallyday: Beyond Rock (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny Hallyday: Beyond Rock (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny Hallyday: Beyond Rock, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny Hallyday: Beyond Rock er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar