Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny Mad Dog

Johnny Mad Dog

15/11/2013 | Ingen kommentarer

Se Johnny Mad Dog på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Drama, War
Instruktør: Jean-Stéphane Sauvaire
Skuespillere: Christophe Minie, Daisy Victoria Vandy, Joseph Duo, Dagbeth Tweh
Spilletid: 98 min
Land: France, Belgium, Liberia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: Johnny alias Mad Dog er 15 år gammel og som hundredvis af andre børn i Afrika guerillasoldat. Han tvinges til at skyde sin far, og hans blik er nu koldt og stenhårdt.


Se Johnny Mad Dog på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Johnny Mad Dog havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johnny Mad Dog ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Johnny Mad Dog herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johnny Mad Dog er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny Mad Dog stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar