Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny Test

Johnny Test

07/01/2022 | Flixfilm

Johnny Test på Netflix

Produktionsår: 2005–2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: James Arnold Taylor, Maryke Hendrikse, Lee Tockar
Spilletid: 1 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Hvor mange problemer kan en fantasifuld dreng, hans trofaste hund og to videnskabselskende søstre rode sig ud i? Hmm, det lyder som en udfordring!

Johnny Test (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny Test på YouTube.Se Johnny Test på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Johnny Test (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny Test (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny Test, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny Test er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar