Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny Test

Johnny Test

24/07/2019 | Ingen kommentarer

Se Johnny Test på Netflix

Indspilningsår: 2005–2014
Genre: Animation, Action, Adventure, Comedy, Drama, Family, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: James Arnold Taylor, Maryke Hendrikse, Lee Tockar, Ashleigh Ball
Spilletid: 30 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Den udspekulerede 11-årige Johnny Test og hans genmodificerede talende hund tager på hæsblæsende eventyr for at redde familien (og verden) fra katastrofen.


Se Johnny Test på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Johnny Test (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 24. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Johnny Test (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Johnny Test herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Johnny Test er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny Test (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar