Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest

16/11/2021 | Flixfilm

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest på Netflix

Produktionsår: 2005–2014
Genre: Animation, Action, Adventure
Instruktion: N/A
Skuespillere: Tabitha St. Germain, Rob Tinkler, Tyler James Nathan
Spilletid: 1 min
Land: United States, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Johnny og Dukey tager ud på en storslået, interaktiv søgen efter det perfekte farsbrød – og samtidig undgå at få fars afskyelige "skraldebrød" til aftensmad.

Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest havde premiere på Netflix Danmark den 16. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest på YouTube.Se Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny Test’s Ultimate Meatloaf Quest er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar