Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Johnny

23/03/2023 | Flixfilm

Johnny på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Action, Adventure, Crime
Instruktion: Tom DeNucci
Skuespillere: Megan Fox, Avan Jogia, Ajani Russell
Spilletid: 100 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.5

Handling: Da en retskendelse sender ham ud at arbejde på et hospice, finder den tidligere kriminelle venskab hos en omsorgsfuld præst, der ændrer hans liv.Se Johnny på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Johnny havde premiere på Netflix Danmark den 23. marts, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Johnny på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Johnny ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Johnny stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Johnny, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Johnny er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar