Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » JoJo’s Bizarre Adventure

JoJo’s Bizarre Adventure

01/03/2020 | Flixfilm

Se JoJo’s Bizarre Adventure på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Horror
Instruktør: Argha Deep Chatterjee
Skuespillere: Darshana Banik, Anirban Bhattacharya, Saayoni Ghosh
Spilletid: 80 min
Land: India
Sprog: Bengali
IMDb-karakter: 4.8

Handling: Adskillige generationer af familien Joestar – som alle har det samme kælenavn – konfronterer overnaturlige skurke i en række forskellige tidsperioder.

JoJo’s Bizarre Adventure (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se JoJo’s Bizarre Adventure på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om JoJo’s Bizarre Adventure (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at JoJo’s Bizarre Adventure (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame JoJo’s Bizarre Adventure, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til JoJo’s Bizarre Adventure er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til JoJo’s Bizarre Adventure

  1. Kenneth - kl. 13:07, 07-03-2020:

    Hvad mener I? JoJo er ikke på Netflix.

  2. Navn - kl. 23:33, 24-04-2020:

    hvorfor vuck skal man ændre SPROG inde på Netflix (ikke vpn bare ændre sproget så alt er på engelsk) for at finde jojo

    Skriv kommentar