Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joker

24/08/2020 | Flixfilm

Se Joker på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Crime, Drama, Thriller
Instruktør: Todd Phillips
Skuespillere: Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy
Spilletid: 122 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: I Gotham City i 1981 kæmper en betrængt, psykisk syg komiker for at blive set. Hans liv tager en mørk og uhyggelig drejning, da han tager kampen op mod sine angribere.


Se Joker på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joker havde premiere på Netflix Danmark den 24. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Joker:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar