Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joker

30/04/2020 | Flixfilm

Se Joker på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Family, Sci-Fi
Instruktør: Shirish Kunder
Skuespillere: Akshay Kumar, Sonakshi Sinha, Shreyas Talpade, Minissha Lamba
Spilletid: 104 min
Land: India
Sprog: Hindi
IMDb-karakter: 2.4

Handling: En fjerntliggende landsby i hverken Indien eller Pakistan bliver sin egen republik, efter indsatte på den lokale sindssygeanstalt slipper fri og overtager den.

Joker havde premiere på Netflix Danmark den 30. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Joker på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joker ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joker stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joker, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joker er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar