Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jomfrukilden

Jomfrukilden

16/07/2023 | Flixfilm

Jomfrukilden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Efter at have voldtaget og myrdet en ung pige søger tre mænd intetanende ly hos hendes familie, der er tynget af sorg, i Ingmar Bergmans Oscar-vindende gyser.Se Jomfrukilden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jomfrukilden havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jomfrukilden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jomfrukilden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jomfrukilden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jomfrukilden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jomfrukilden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar