Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jonah Hill prøver at imponere Eddie Murphy i første trailer til ‘You People’

Jonah Hill prøver at imponere Eddie Murphy i første trailer til ‘You People’

06/12/2022 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop frigivet første teaser til den romantiske komediefilm ‘You People’, som har et stjernespækket cast tilknyttet.

Filmen, som får premiere den 27. januar, er instrueret af skaberen af ‘Black-ish’ og ‘Entergalactic‘, Kenya Barris og ‘You People’ er hans debutfilm.

Se teaseren til ‘You People’ nederst i artiklen.

I komedien danner Jonah Hill og Lauren London par og de er smask forelsket, men deres modstridende kulturer passer ikke ind i svigerforældrenes samfundsmæssige forventninger og generationsforskelle.

Artiklen fortsætter under annoncen

Jonah Hills (‘Superbad’) forældre er Julia Louis-Dreyfus (‘Seinfeld’) og David Duchovny (‘The X-Files’), mens Lauren Londons (‘Without Remorse’) er Eddie Murphy (‘Coming to America’) og Nia Long (‘Big Momma’s House’).

I traileren ses Jonah Hill på en hårdtprøvet mission om at overbevise Eddie Murphy om at han må få lov til at gifte sig med deres datter. Det virker umiddelbart til at være en mislykket affære.

LÆS OGSÅ:   Prisbelønnet detektiv-serie 'Monk' kommer på Netflix

Foruden medvirker Sam Jay, Elliot Gould, Travis Bennett, Molly Gordon, Rhea Perlman, Deon Cole, Andrea Savage, Mike Epps, Emily Arlook, Alani La La Anthony og Bryan Greenberg i ‘You People’.

Kenya Barris har skrevet manuskriptet i samarbejde med Jonah Hill, og har også tidligere arbejdet sammen med Eddie Murphy i ‘Coming 2 America’, som havde premiere sidste år på Amazon Prime Video.

Se ‘You People’ på Netflix Danmark fra den 27. januar.
Skriv kommentar