Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jonas Brothers Family Roast

Jonas Brothers Family Roast

24/11/2021 | Flixfilm

Jonas Brothers Family Roast på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Musical
Instruktion: Alex Van Wagner, Maureen Bharoocha
Skuespillere: Kenan Thompson, Nick Jonas, Priyanka Chopra Jonas
Spilletid: 68 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: Kevin, Joe og Nick står model til kvikke bemærkninger og skarpe jokes i denne comedy-special med Pete Davidson, John Legend med flere. Kenan Thompson er vært.

Jonas Brothers Family Roast havde premiere på Netflix Danmark den 24. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jonas Brothers Family Roast på YouTube.Se Jonas Brothers Family Roast på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jonas Brothers Family Roast ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jonas Brothers Family Roast stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jonas Brothers Family Roast, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jonas Brothers Family Roast er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar