Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jonas

26/02/2017 | Flixfilm

Jonas på Netflix

Produktionsår: 2009–2010
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kevin Jonas, Chelsea Kane, Nicole Gale Anderson
Spilletid: 25 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: Under karnevalet mødes to teenagere fra forskellige samfundslag efter års adskillelse, og en række omstændigheder tvinger dem til at skjule sig inde i en karnevalsfigur.

Jonas havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jonas på YouTube.Se Jonas på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jonas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jonas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jonas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jonas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar