Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jonas

26/02/2017 | Flixfilm

Se Jonas på Netflix

Indspilningsår: 2009–2010
Genre: Comedy, Family, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Kevin Jonas, Chelsea Kane, Nicole Gale Anderson, Joe Jonas
Spilletid: 25 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Under karnevalet mødes to teenagere fra forskellige samfundslag efter års adskillelse, og en række omstændigheder tvinger dem til at skjule sig inde i en karnevalsfigur.


Se Jonas på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJonas havde premiere på Netflix Danmark den 26. februar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jonas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jonas herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jonas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jonas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar