Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jönssonligan – Den perfekta stöten

Jönssonligan – Den perfekta stöten

20/12/2017 | Flixfilm

Se Jönssonligan – Den perfekta stöten på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En mestertyv og hans medsammensvorne lægger en plan om hævn. De får brug for perfekt timing og held i sprøjten for at gøre planen til en succes.

Jönssonligan – Den perfekta stöten havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jönssonligan – Den perfekta stöten på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jönssonligan – Den perfekta stöten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligan – Den perfekta stöten stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jönssonligan – Den perfekta stöten, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jönssonligan – Den perfekta stöten er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar