Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jönssonligan – Den perfekta stöten

Jönssonligan – Den perfekta stöten

20/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Jönssonligan – Den perfekta stöten på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: En mestertyv og hans medsammensvorne lægger en plan om hævn. De får brug for perfekt timing og held i sprøjten for at gøre planen til en succes.


Se Jönssonligan – Den perfekta stöten på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jönssonligan – Den perfekta stöten havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jönssonligan – Den perfekta stöten ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jönssonligan – Den perfekta stöten herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jönssonligan – Den perfekta stöten er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligan – Den perfekta stöten stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar