Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jönssonligan Dyker Upp Igen

Jönssonligan Dyker Upp Igen

16/07/2023 | Flixfilm

Jönssonligan Dyker Upp Igen på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En småforbryder planlægger et kup i en møbelforretning, men bliver rodet ind i en væmmelig skurks noget mere dystre planer.Se Jönssonligan Dyker Upp Igen på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jönssonligan Dyker Upp Igen havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jönssonligan Dyker Upp Igen på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jönssonligan Dyker Upp Igen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligan Dyker Upp Igen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jönssonligan Dyker Upp Igen, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jönssonligan Dyker Upp Igen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar