Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jönssonligan Får Guldfeber

Jönssonligan Får Guldfeber

16/07/2023 | Flixfilm

Jönssonligan Får Guldfeber på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I den tredje Jönssonliga-komedie forsøger den uheldige trio at stjæle en computerdisk indeholdende forsvarsplaner – men en gammel fjende har fået samme idé.Se Jönssonligan Får Guldfeber på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jönssonligan Får Guldfeber havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jönssonligan Får Guldfeber på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jönssonligan Får Guldfeber ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligan Får Guldfeber stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jönssonligan Får Guldfeber, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jönssonligan Får Guldfeber er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar