Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jönssonligan På Mallorca

Jönssonligan På Mallorca

16/07/2023 | Flixfilm

Jönssonligan På Mallorca på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Lederen af Jönssonligan forlader Stockholm for at mødes med sine kumpaner på det solrige Mallorca, hvor han planlægger sit livs største kup.Se Jönssonligan På Mallorca på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jönssonligan På Mallorca havde premiere på Netflix Danmark den 16. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jönssonligan På Mallorca på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jönssonligan På Mallorca ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligan På Mallorca stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jönssonligan På Mallorca, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jönssonligan På Mallorca er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar