Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jönssonligans største kup

Jönssonligans største kup

01/01/2022 | Flixfilm

Jönssonligans største kup på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da to gangstere forsøger at befri deres chef fra fængslet, får de fat på en mand, der ved alt om at trykke penge. Desværre er det for det forkerte land.

Jönssonligans største kup havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jönssonligans største kup på YouTube.



Se Jönssonligans største kup på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jönssonligans største kup ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jönssonligans største kup stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jönssonligans største kup, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jönssonligans største kup er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.




Skriv kommentar