Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Josef Fritzl: Story of a Monster

Josef Fritzl: Story of a Monster

01/01/2016 | Flixfilm

Se Josef Fritzl: Story of a Monster på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Via skarpe interviews og sjældne billeder afsløres den forfærdelige sag om Josef Fritzl, der på brutal vis misbrugte sin egen datter gennem årtier.


Se Josef Fritzl: Story of a Monster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJosef Fritzl: Story of a Monster havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Josef Fritzl: Story of a Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Josef Fritzl: Story of a Monster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Josef Fritzl: Story of a Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Josef Fritzl: Story of a Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar