Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Josef Fritzl: Story of a Monster

Josef Fritzl: Story of a Monster

01/01/2016 | Ingen kommentarer

Se Josef Fritzl: Story of a Monster på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Via skarpe interviews og sjældne billeder afsløres den forfærdelige sag om Josef Fritzl, der på brutal vis misbrugte sin egen datter gennem årtier.


Se Josef Fritzl: Story of a Monster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Josef Fritzl: Story of a Monster havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Josef Fritzl: Story of a Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Josef Fritzl: Story of a Monster herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Josef Fritzl: Story of a Monster er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Josef Fritzl: Story of a Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore