Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat

18/01/2019 | Flixfilm

Se Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat på Netflix

Indspilningsår: 1999
Genre: Musical
Instruktør: David Mallet
Skuespillere: Donny Osmond, Maria Friedman, Richard Attenborough, Ian McNeice
Spilletid: 76 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Dette er den bibelske fortælling om Josef i en musikalsk opsætning af Tim Rice og Andew Lloyd Webber. Josef sælges som slave, men ender med at fortolke Faraoens drømme.

Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat havde premiere på Netflix Danmark den 18. januar, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar