Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joseph: King of Dreams

Joseph: King of Dreams

01/04/2021 | Flixfilm

Joseph: King of Dreams på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med sin evne til drømmetydning og sin fantastisk farverige frakke gør han sine brødre jaloux i denne animerede bibelfortælling.

Joseph: King of Dreams havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joseph: King of Dreams på YouTube.Se Joseph: King of Dreams på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Joseph: King of Dreams ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joseph: King of Dreams stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joseph: King of Dreams, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joseph: King of Dreams er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar