Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Josepha

13/02/2022 | Flixfilm

Josepha på Netflix

Produktionsår: 1982
Genre: Drama
Instruktion: Christopher Frank
Skuespillere: Miou-Miou, Claude Brasseur, Bruno Cremer
Spilletid: 114 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Josepha falder for en millionær, hvorefter hun og hendes mand, Michel, finder sammen om deres kærlighed til teatret, da han får en rolle som Macbeth.Se Josepha på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Josepha havde premiere på Netflix Danmark den 13. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Josepha på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Josepha ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Josepha stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Josepha, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Josepha er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar