Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joshua: Teenager vs. Superpower

Joshua: Teenager vs. Superpower

26/05/2017 | Flixfilm

Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktion: Joe Piscatella
Skuespillere: Agnes Chow, Joshua 'Chi-Fung' Wong
Spilletid: 79 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 7.3

Handling: Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.

Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower på YouTube.Se Joshua: Teenager vs. Superpower på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joshua: Teenager vs. Superpower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joshua: Teenager vs. Superpower, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar