Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joshua: Teenager vs. Superpower

Joshua: Teenager vs. Superpower

26/05/2017 | Flixfilm

Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Piscatella
Skuespillere: Joshua 'Chi-Fung' Wong
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.


Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joshua: Teenager vs. Superpower stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar