Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joshua: Teenager vs. Superpower

26/05/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Piscatella
Skuespillere: Joshua 'Chi-Fung' Wong
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDB-bedømmelse: 6.9

Resumé: Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.


Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower herunder:Fra premieredatoen (26. maj, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Joshua: Teenager vs. Superpower stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar