Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Joshua: Teenager vs. Superpower

Joshua: Teenager vs. Superpower

26/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary
Instruktør: Joe Piscatella
Skuespillere: Joshua 'Chi-Fung' Wong
Spilletid: 79 min
Land: USA
Sprog: English, Cantonese
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Teenageaktivisten Joshua Wong mobiliserer unge i Hongkong til at gå på gaden i et forsøg på at bevare deres selvstændighed i forhold til Kina.


Se Joshua: Teenager vs. Superpower på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) havde premiere på Netflix Danmark den 26. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joshua: Teenager vs. Superpower (Joshua: Teenager vs. supermagt) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joshua: Teenager vs. Superpower stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar