Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island

19/03/2018

Se Journey 2: The Mysterious Island på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Comedy, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Brad Peyton
Skuespillere: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Luis Guzmán
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Resumé: Da et nødsignal præcist viser, hvor hans bedstefar befinder sig på en ukendt ø, går teenageren Sean Anderson sammen med en usandsynlig alliancepartner: sin stedfar.


Se Journey 2: The Mysterious Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Journey 2: The Mysterious Island havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Journey 2: The Mysterious Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Journey 2: The Mysterious Island herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Journey 2: The Mysterious Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey 2: The Mysterious Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar