Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey 2: The Mysterious Island

Journey 2: The Mysterious Island

19/03/2018 | Flixfilm

Se Journey 2: The Mysterious Island på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Action, Adventure, Family, Fantasy, Sci-Fi
Instruktør: Brad Peyton
Skuespillere: Dwayne Johnson, Michael Caine, Josh Hutcherson, Luis Guzmán
Spilletid: 94 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Da et nødsignal præcist viser, hvor hans bedstefar befinder sig på en ukendt ø, går teenageren Sean Anderson sammen med en usandsynlig alliancepartner: sin stedfar.

Journey 2: The Mysterious Island havde premiere på Netflix Danmark den 19. marts, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Journey 2: The Mysterious Island på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Journey 2: The Mysterious Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey 2: The Mysterious Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Journey 2: The Mysterious Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Journey 2: The Mysterious Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar