Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey of an African Colony

Journey of an African Colony

01/10/2020 | Flixfilm

Se Journey of an African Colony på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne dokumentar dykker ned i de utallige historier om usungne helte, der banede vejen til Nigerias uafhængighed. Baseret på bøgerne af Olasupo Shasore.

Journey of an African Colony havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Journey of an African Colony på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Journey of an African Colony ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey of an African Colony stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Journey of an African Colony, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Journey of an African Colony er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar