Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Journey to Greenland

29/01/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sébastien Betbeder
Skuespillere: Thomas Blanchard, Thomas Scimeca, François Chattot, Ole Eliassen
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French, Greenlandic, English
IMDB-bedømmelse: 6.4

Resumé: Efter de er flygtet fra Paris til en fjern bygd i Grønland, bliver to deltidsskuespillere opslugt af den gamle inuitkultur og knytter uventede bånd.


Se Journey to Greenland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Journey to Greenland herunder:



Fra premieredatoen (29. januar, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Journey to Greenland stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.




    Skriv kommentar