Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey to Greenland

Journey to Greenland

29/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Journey to Greenland på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sébastien Betbeder
Skuespillere: Thomas Blanchard, Thomas Scimeca, François Chattot, Ole Eliassen
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French, Greenlandic, English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: Efter de er flygtet fra Paris til en fjern bygd i Grønland, bliver to deltidsskuespillere opslugt af den gamle inuitkultur og knytter uventede bånd.


Se Journey to Greenland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Journey to Greenland herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey to Greenland stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar