Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey to Greenland

Journey to Greenland

29/01/2017 | Flixfilm

Se Journey to Greenland på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Comedy
Instruktør: Sébastien Betbeder
Skuespillere: Thomas Blanchard, Thomas Scimeca, François Chattot, Ole Eliassen
Spilletid: 98 min
Land: France
Sprog: French, Greenlandic, English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Efter de er flygtet fra Paris til en fjern bygd i Grønland, bliver to deltidsskuespillere opslugt af den gamle inuitkultur og knytter uventede bånd.


Se Journey to Greenland på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJourney to Greenland (Rejsen til Grønland) havde premiere på Netflix Danmark den 29. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Journey to Greenland herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Journey to Greenland (Rejsen til Grønland) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey to Greenland stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar