Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Journey to The Mysterious Island

Journey to The Mysterious Island

01/09/2020 | Flixfilm

Se Journey to The Mysterious Island på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da et nødsignal præcist viser, hvor hans bedstefar befinder sig på en ukendt ø, går teenageren Sean Anderson sammen med en usandsynlig alliancepartner: sin stedfar.


Se Journey to The Mysterious Island på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Journey to The Mysterious Island havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Journey to The Mysterious Island ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Journey to The Mysterious Island:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Journey to The Mysterious Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Journey to The Mysterious Island stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar