Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joy Ride

05/11/2017 | Flixfilm

Se Joy Ride på Netflix

Indspilningsår: 2001
Genre: Mystery, Thriller
Instruktør: John Dahl
Skuespillere: Steve Zahn, Paul Walker, Leelee Sobieski, Jessica Bowman
Spilletid: 97 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Under en rejse på tværs af landet med sin kæreste og sin sølle bror narrer en collegestuderende en lastbilchauffør, men fortryder det snart.


Se Joy Ride på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJoy Ride havde premiere på Netflix Danmark den 5. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Joy Ride ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Joy Ride herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Joy Ride er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joy Ride stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar