Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Joy

24/05/2019 | Flixfilm

Se Joy på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Short, Sci-Fi
Instruktør: Steve Oen
Skuespillere: Elodie Hooftman, Shane Redondo, Boudewijn Scholten, Perla Thissen
Spilletid: 8 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDb-karakter: N/A

Handling: En nigeriansk sexarbejder i Østrig, som er tæt på at have betalt sin gæld, oplærer en nybegynder og vurderer risikoen ved at finde en hurtigere vej til frihed.

Joy havde premiere på Netflix Danmark den 24. maj, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Joy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Joy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Joy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Joy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Joy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar