Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ju-On: Origins

Ju-On: Origins

03/07/2020 | Flixfilm

Se Ju-On: Origins på Netflix

Indspilningsår: 2020–
Genre: Horror, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Seiko Iwaidô, Brock Powell
Spilletid: 30 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: En forsker af det paranormale leder som en besat efter et hjemsøgt hus, hvor en mor og hendes barn kom ud for noget frygteligt mange år tidligere.


Se Ju-On: Origins på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ju-On: Origins (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ju-On: Origins (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ju-On: Origins:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ju-On: Origins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ju-On: Origins (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar