Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ju-On: Origins

Ju-On: Origins

03/07/2020 | Flixfilm

Ju-On: Origins på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: N/A
Skuespillere: Yoshiyoshi Arakawa, Yuina Kuroshima, Seiko Iwaidô
Spilletid: 30 min
Land: Japan, United States
Sprog: Japanese, English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: En forsker af det paranormale leder som en besat efter et hjemsøgt hus, hvor en mor og hendes barn kom ud for noget frygteligt mange år tidligere.

Ju-On: Origins (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ju-On: Origins på YouTube.Se Ju-On: Origins på Netflix
Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ju-On: Origins (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ju-On: Origins (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ju-On: Origins, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ju-On: Origins er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar