Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Juan Navarro Baldeweg

Juan Navarro Baldeweg

22/05/2022 | Flixfilm

Juan Navarro Baldeweg på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dette interview fortæller den prisbelønnede arkitekt Juan Navarro Baldeweg om sine kunstneriske overvejelser og ser tilbage på sine mest bemærkelsesværdige projekter.Se Juan Navarro Baldeweg på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Juan Navarro Baldeweg havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Juan Navarro Baldeweg på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Juan Navarro Baldeweg ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juan Navarro Baldeweg stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Juan Navarro Baldeweg, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Juan Navarro Baldeweg er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar