Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Juana Inés

Juana Inés

27/01/2017 | Flixfilm

Se Juana Inés på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: I denne serie dramatiseres Juana Inés de la Cruz' liv – en kendt forfatter, nonne og indflydelsesrig politisk figur i det 17. århundredes Mexico.


Se Juana Inés på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJuana Inés (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Juana Inés (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Juana Inés herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Juana Inés er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juana Inés (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar