Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Juanita

08/03/2019 | Flixfilm

Juanita på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama
Instruktion: Clark Johnson
Skuespillere: Alfre Woodard, Bonnie Johnson, Jordan Nia Elizabeth
Spilletid: 90 min
Land: United States
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Juanita er enlig mor til tre voksne børn og kæmper med problemer i livet og med kærligheden. Nu søger hun håb og bedring på en improviseret tur til Paper Moon i Montana.

Juanita havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Juanita på YouTube.Se Juanita på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Juanita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juanita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Juanita, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Juanita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar