Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Juanita

08/03/2019 | Flixfilm

Se Juanita på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Clark Johnson
Skuespillere: Alfre Woodard, Bonnie Johnson, Jordan Nia Elizabeth, Acoryé White
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Juanita er enlig mor til tre voksne børn og kæmper med problemer i livet og med kærligheden. Nu søger hun håb og bedring på en improviseret tur til Paper Moon i Montana.

Juanita havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Juanita på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Juanita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juanita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Juanita, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Juanita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar