Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Juanita

08/03/2019 | Flixfilm

Se Juanita på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama
Instruktør: Clark Johnson
Skuespillere: Alfre Woodard, Bonnie Johnson, Jordan Nia Elizabeth, Acorye' White
Spilletid: 90 min
Land: USA
Sprog: English, Spanish
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Juanita er enlig mor til tre voksne børn og kæmper med problemer i livet og med kærligheden. Nu søger hun håb og bedring på en improviseret tur til Paper Moon i Montana.


Se Juanita på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJuanita havde premiere på Netflix Danmark den 8. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Juanita ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Juanita herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Juanita er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Juanita stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar