Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judd Apatow: The Return

Judd Apatow: The Return

12/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Judd Apatow
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Judd Apatow vender tilbage til standup efter 25 år, hvor han taler om at leve sammen med tre kvinder, sjove episoder fra sin karriere og meget mere.


Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Judd Apatow: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Judd Apatow: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Judd Apatow: The Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Judd Apatow: The Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judd Apatow: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore