Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judd Apatow: The Return

Judd Apatow: The Return

12/12/2017 | Flixfilm

Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Judd Apatow
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Judd Apatow vender tilbage til standup efter 25 år, hvor han taler om at leve sammen med tre kvinder, sjove episoder fra sin karriere og meget mere.


Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJudd Apatow: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Judd Apatow: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Judd Apatow: The Return herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Judd Apatow: The Return er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judd Apatow: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar