Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judd Apatow: The Return

Judd Apatow: The Return

12/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Marcus Raboy
Skuespillere: Judd Apatow
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Resumé: Judd Apatow vender tilbage til standup efter 25 år, hvor han taler om at leve sammen med tre kvinder, sjove episoder fra sin karriere og meget mere.


Se Judd Apatow: The Return på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Judd Apatow: The Return havde premiere på Netflix Danmark den 12. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Judd Apatow: The Return ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Judd Apatow: The Return herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Judd Apatow: The Return er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judd Apatow: The Return stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar