Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judge Dredd

Judge Dredd

01/01/2016 | Flixfilm

Se Judge Dredd på Netflix

Indspilningsår: 1995
Genre: Action, Crime, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Danny Cannon
Skuespillere: Sylvester Stallone, Armand Assante, Rob Schneider, Jürgen Prochnow
Spilletid: 96 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Dommer Dredd agerer jury og bøddel i gaderne i denne futuristiske by, men systemet vender sig mod ham selv, da han bliver anklaget for mord.


Se Judge Dredd på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJudge Dredd havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Judge Dredd ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Judge Dredd herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Judge Dredd er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judge Dredd stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar