Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judy Moody and the Not Bummer Summer

Judy Moody and the Not Bummer Summer

14/08/2019 | Flixfilm

Se Judy Moody and the Not Bummer Summer på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Comedy, Family
Instruktør: John Schultz
Skuespillere: Jordana Beatty, Parris Mosteller, Janet Varney, Kristoffer Ryan Winters
Spilletid: 91 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.2

Beskrivelse: Du kommer ikke til at kede dig, når Judy Moody tager ud på et sommereventyr med sin bror Stink og sin tante Opal, der altid er klar på sjov og ballade.


Se Judy Moody and the Not Bummer Summer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Judy Moody and the Not Bummer Summer havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Judy Moody and the Not Bummer Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Judy Moody and the Not Bummer Summer:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Judy Moody and the Not Bummer Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judy Moody and the Not Bummer Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar