Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Judy Moody and the Not Bummer Summer

Judy Moody and the Not Bummer Summer

14/08/2019 | Flixfilm

Judy Moody and the Not Bummer Summer på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Comedy, Family
Instruktion: John Schultz
Skuespillere: Jordana Beatty, Heather Graham, Parris Mosteller
Spilletid: 91 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.3

Handling: Du kommer ikke til at kede dig, når Judy Moody tager ud på et sommereventyr med sin bror Stink og sin tante Opal, der altid er klar på sjov og ballade.

Judy Moody and the Not Bummer Summer havde premiere på Netflix Danmark den 14. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Judy Moody and the Not Bummer Summer på YouTube.Se Judy Moody and the Not Bummer Summer på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Judy Moody and the Not Bummer Summer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Judy Moody and the Not Bummer Summer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Judy Moody and the Not Bummer Summer, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Judy Moody and the Not Bummer Summer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar