Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jul med Netflix

Jul med Netflix

29/11/2015 | Flixfilm

netflix logoJulen 2015 nærmer sug med hastige skridt og det betyder hyggelig stunder med hele familien og bekendte. Vi går snart ind i december, og derfor guider vi her til en masse underholdning, som kan bringe julestemningen frem hos hele familien.

Alle film og serier med juletema og som findes på Netflix kan du finde her, hvilket på nuværende tidspunkt tæller over 30 titler; Julefilm på Netflix.

Juleklassikerne Alene Hjemme og Alene Hjemme 2 er blandt filmene, som med garanti vil kunne samle hele familien foran fjernsynet. Der er også en magisk julestemning i den animerede film Polar-Ekspressen hvor drengen Billy har svært ved at tro på julemanden, når familien insisterer på, at han ikke findes. Dog kommer Billy på noget af et juleeventyr og får et noget andet syn på sagen, da han hentes af et eventyrligt eksprestog, der kører direkte til Nordpolen for at besøge julemanden.

Hvis julen nødvendigvis ikke behøver byde på sukkersød underholdning, kan man også kaste sig over gyserne Black Christmas og Santa’s Slay , hvor julemanden ikke er den rareste person i verden.

LÆS OGSÅ:   Netflix køber NFL-kampe

Børnene skal naturligvis ikke glemmes og for dem er der rigeligt at kaste sig over. Heriblandt Arthur Christmas, Timmy Time: Christmas Surprise og City of Friends: Christmas hvor alle dyr og venner fejre jul sammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst men ikke mindst har Netflix premiere på den eksklusive jule-varieté A Very Murray Christmas hvor blandt andet Bill Murray, George Clooney og Miley Cyrus synger julen ind. A Very Murray Christmas kan ses på Netflix Danmark fra den 4. december.

Find flere julefilm og tv-serier på Netflix.
4 kommentarer til Jul med Netflix

 1. Thomas David Larsen - kl. 10:33, 30-11-2015:

  Hvad med i fik a wonderfull life i jeres udvalg. Det er en klasse film?

 2. Simon - kl. 12:16, 01-12-2015:

  Hvornår kommer der flere sæsoner af “falling skies”?

 3. Brian - kl. 09:35, 03-12-2015:

  Thomas – du skulle snak med Netflix om det. Dette er en helt andet side.

  Simon – Falling Skies (som er nu færdig) kommer ikke til Netflix da de har ikke rettighederne. 4. Henrik Bro - kl. 22:02, 03-12-2015:

  Hvorfor er Polarexpressen med dansk tale fjernet. Den He været der.
  Min søn på tre er ikke så god til engelsk…..

Skriv kommentar