Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Julefilm på Netflix Danmark

Julefilm på Netflix Danmark

19/11/2013 | Flixfilm

Snart spreder julehyggen sig over Danmark og derfor har vi her samlet nogle julefilm som man kan fordrive ventetiden med. Alle filmene kan ses netop nu på streamingtjenesten Netflix. Julefilmene er både for børn og voksne.

julefilm karlas kabale netflixKarlas Kabale
Karla er i julehumør og hendes højeste ønske er at holde jul med hele familien. Men den kabale er ikke nem at få til at gå op, når hendes forældre ikke kan være i stue sammen efter skilsmissen og ikke gider hygge. Karla løber derfor hjemmefra og vil holde jul med sin veninde.

Se den danske familiefilm Karlas Kabale på Netflix: Link.

julefilm bad santa netflixBad Santa
I denne sorte komedie, klæder den alkoholiske svindler Willie (Billy Bob Thornton) og hans makker Macus sig ud som julemand og nisse med planer om, at plyndre det travle indkøbscentre som de er blevet ansat i. Men så møder de en lille dreng, der giver dem noget at tænke over.

Se komedien Bad Santa på Netflix: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

julefilm casper christmas netflixCasper’s Haunted Christmas
Det venlige spøgelse Casper er kommet hjem for at fejre jul. Juleklokkerne ringer, børnene synger julesange, sneen falder ned fra himlen og Casper er i strålende humør. Casper skal dog skræmme nogen før juledag ellers bliver han forvist fra Det Mørke for evigt.

Se børnefilmen Casper’s Haunted Christmas på Netflix: Link.

julefilm christmas story netflixA Christmas Story 2
I denne efterfølger til klassikeren fra 1983, som foregår fem år efter, følger vi Ralphie der kører galt i sin drømmebil som han har lånt. Mens den endnu er hos forhandleren, prøver han at reparere den inden juleaften, inden uheldet kan blive anmeldt, men det kræver hjælp fra hans venner.

LÆS OGSÅ:   Nyt på Netflix (Uge 15 – 2024)

Se A Christmas Story 2 på Netflix: Link.

Artiklen fortsætter under annoncen

julefilm harold kumar christmas netflixA Very Harold & Kumar Christmas
Harold er blevet en succesfuld mand på Wall Street, men efter Kumar brænder Harolds juletræ ned, drager de to potvenner ud efter et nyt juletræ. Her kommer de i karambolage med nogle ukrainske gangstere, som vil gøre alt for, at komme de to venner til livs.

Se ungdomskomedien A Very Harold & Kumar Christmas på Netflix: Link.

julefilm polar ekspressen netflixPolar-ekspressen
En hjertevarm fortælling om en ung dreng, hvis tro på julen bliver reddet, da han juleaften tager på en mystisk togrejse til Nordpolen. Rejsen fører drengen igennem et fortryllende landskab og han oplever et mindeværdigt eventyr fyldt med varme og fantasi!

Se animationsfilmen The Polar Express på Netflix: Link.

julefilm holiday in handcuffs netflixHoliday in Handcuffs
I denne krimikomedie bliver en fremadstræbende kunstner uventet single lige før jul og kidnapper derfor en flot fremmed mand for at præsentere ham for familien som sin nye kæreste. Det ender dog med, at de to bliver forelsket i hinanden i det snedækkede landskab.

Se den hyggelige Holiday in Handcuffs på Netflix: Link.

Find flere julefilm på Netflix Danmark her: Link.

Hvis du vil anbefale andre julefilm på Netflix, så kan du gøre det i kommentarfeltet herunder.
10 kommentarer til Julefilm på Netflix Danmark

 1. Louie - kl. 23:00, 19-11-2013:

  Var det det, det var da ikke noget at sige wow til, håber da at der kommer flere julefilm end det

 2. Jakob b - kl. 17:28, 20-11-2013:

  Krydser fingre for at der snart kommer sådan en midlertidig kategori der bare hedder Jul

 3. Else - kl. 14:46, 26-11-2013:

  Det ville være fedt med kategori med jul og så et meget større udvalg af julefilm. 4. Thomas - kl. 20:11, 30-11-2013:

  Ja, ærgerligt at der ikke er flere julefilm der…og at de ikke har en katogori for det. Men thumbs up til bloggen her, den ryger lige på mine overvågningsliste 🙂

 5. Kristine - kl. 12:16, 01-12-2013:

  Et ret lille udvalg, må man sige. Speicelt til børn – i sommer var der mange flere julefilm :-0
  håber der kommer lidt flere

 6. Cille - kl. 18:46, 02-12-2013:

  trist at man ikke laver noget med med jul :(!

 7. Klaus - kl. 20:05, 07-12-2013:

  Fars fede juleferie…. Klassisk komedie med Uheldige Clark Griswold, hans opgivende kone, Ellen. Genial film, hvis julehumøret skal i vejret 🙂

  Jul på Vesterbro…. Kult julekalender tidligere sendt på DR2. Julen har bragt velsignet bud – bare ikke til Stewart. Hans pølsevognsmotor er blevet saboteret på det værst tænkelige tidspunkt. Men kan den repareres med et atommissil?

  Call me Claus. Sød julefilm med Woopie Goldberg som handler om en tv-producent, der hyrer en skuespiller ved navn Nick til at spille julemanden, får hun mere, end hun havde håbet på: Det viser sig, at Nick er den ægte vare!

  Der er også meget andet fx. noget my litle pony for de mindste, og power rangers for de lidt ældre. Der er også animationsfilm med Shek… Så noget mere er der da 🙂

 8. Rene - kl. 14:06, 25-12-2013:

  Vi har unblock-us så ser dejligt mange julefilm på den amerikanske netflix. Der er en gratis prøveuge. Savner dog en julekategori med en masse film.

 9. Pia - kl. 13:52, 01-12-2014:

  Mangler nogen flere julefilm og kunne være dejligt at der var en side med kun julefilm og lidt øv at man har nogen af filmer og så ikke har de andre når der er flere der er sammen 🙂 god jul 🙂

 10. Annette - kl. 15:28, 07-12-2014:

  I burde overveje at få styr på Netflix har lige søgt efter en af filmene og den dukker ik op. Helt ærlig.

Skriv kommentar